Web Designer

Аплицирај

WordPress Developer

Аплицирај

Веб Дизајнер

Codeart Network има потреба од искусен Веб Дизајнер со полно работно време.

Потребно е кандидатот да:

  • има најмалку една година работно искуство
  • има одлично искуство со PS и AI
  • биде во тек со модерните веб трендови
  • ги знае принципите и правилата за изработка на веб страна
  • е комуникативен и способен за тимска работа
  • дополнителни познавања на HTML5/CSS3 се плус.

Пополнете ја формата за да аплицирате.

Со Почит

Кодарт Нетворк

Вашата апликацијата е успешно испратена!

Само кандидатите кои што ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани за интервју.

Лични податоци

Test.zip

Работни вештини

PS

0%

AI

0%

HTML5

0%

CSS3

0%

Javascript/jQuery

0%

WordPress Developer

Кодарт Нетворк има потреба од WordPress Developer со полно работно време.

Потребно е кандидатот да:

  • има работно искуство со WordPress и WooCommerce
  • има одлично познавање на PHP и MySQL
  • има основни познавања на jQuery и Responsive Design
  • биде спремен да го надоградува своето знаење и секогаш да биде во тек со сите WordPress новости

Пополнете ја формата за да аплицирате.

Со Почит

Кодарт Нетворк

Вашата апликацијата е успешно испратена!

Само кандидатите кои што ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани за интервју.

Лични податоци

Test.zip

Работни вештини

WordPress

0%

PHP

0%

MySql

0%

HTML5/CSS3

0%

JavaScript/jQuery

0%